Catering - Buffetten - Spaans

Onze chef-kok heeft met de grootste zorg een veelheid aan buffetten samen gesteld, waarbij hij zich heeft laten inspireren door onder andere Aziatische invloeden, de Franse cuisine en de Mediterraanse keuken. Het behoeft geen nadere toelichting dat wij uitsluitend gebruik maken van verse topproducten, die in onze keuken met liefde worden bereid. Hieronder kunt u een idee opdoen van de mogelijkheden. Geïnteresseerd geraakt? Graag nemen we met u uw wensen door!

Spaans buffet - Nederlands buffet - Italiaans buffet

>

  • Zalmwrap met kruidenkaas
  • Rundercarpaccio
  • Minipizza chorizo - kaas
  • Pikante rollade gevuld met tonijntapenade
  • Gerookte kipfiletrolletjes met pommodori
  • Scampi.s in knoflookmarinade
  • Verse Zeeuwse oesters met tabasco en limoen
  • .Tuna Tanaki. - tonijnsashimi met een zeewiersojasaus
  • Gemarineerde mosselen in Catalaanse saus
  • Inktvis in pikante saus
  • Gehaktballetjes in tomatensaus
  • Kipdrumsticks in piri-pirisaus
  • Gegrilde merquezworstjes
  • Ansjovis in wijnazijn
  • Varkensribbetjes in piri- pirisaus
  • Spaans gekruide kipspiesjes
  • Papadews met kaas
  • Abrikozen en pruimen gerold in spek
  • Lomo met walnoot
  • Cherrytomaatjes gevuld met tonijntapenade
  • Gevulde champignons
  • Wijnbladeren gevuld met rijst
  • 9 maanden oude serranoham
  • Blokjes verse meloen
  • Komkommer-dillesalade
  • Tomaat-bieslooksalade
  • Manchegokaas met pesto- en piri-pirisaus
  • Turkse pide/brood
  • Vers gebakken stokbrood
  • Tonijntapenade en gedroogde tomaattapenade
  • Aioli
©van Gans Catering - 2010