Catering - Buffetten - Nederlands
Onze chef-kok heeft met de grootste zorg een veelheid aan buffetten samen gesteld, waarbij hij zich heeft laten inspireren door onder andere Aziatische invloeden, de Franse cuisine en de Mediterraanse keuken. Het behoeft geen nadere toelichting dat wij uitsluitend gebruik maken van verse topproducten, die in onze keuken met liefde worden bereid. Hieronder kunt u een idee opdoen van de mogelijkheden. Geïnteresseerd geraakt? Graag nemen we met u uw wensen door!
Spaans buffet - Nederlands buffet - Italiaans buffet
Salades Rauwkost - Diverse soorten, met twee verschillende dressings Garnalensalade - Kleine, kort geroosterde garnalen met knoflook en bleekselderij Eendenborst - Salade met gebakken eendenborst en frambozendressing Zalmmootjes Vers gepocheerde zalmmootjes met olijventapenade Gemarineerde vijgen Vijgen in rode wijn met seranoham Terrine de campagne Hartige boerenpaté met een chutney van rozijnen en port Gestoofde kabeljauw Kabeljauwfilets, gestoofd in een saus van Zaanse mosterd |
Gebakken lamstournedos Op de plaat gebakken lamstournedos, geserveerd op pommes carrés met een saus van calvados Kipfilet Gebraiseerde kip met een zoetzure saus Kalkoenfilet Rolletjes kalkoenfilet gevuld met pikante pruimen Artisjokbodems Warme artisjokbodem gevuld met bospaddenstoelen en geitenkaas Side dishes Rozevalaardappeltjes, geroosterd in olijfolie, knoflook en rozemarijn Puntjes aardappeltaart Assortiment mini bolletjes met gezouten- en kruidenboter |