Catering - Buffetten - Nederlands

Onze chef-kok heeft met de grootste zorg een veelheid aan buffetten samen gesteld, waarbij hij zich heeft laten inspireren door onder andere Aziatische invloeden, de Franse cuisine en de Mediterraanse keuken. Het behoeft geen nadere toelichting dat wij uitsluitend gebruik maken van verse topproducten, die in onze keuken met liefde worden bereid. Hieronder kunt u een idee opdoen van de mogelijkheden. Geïnteresseerd geraakt? Graag nemen we met u uw wensen door!

Spaans buffet - Nederlands buffet - Italiaans buffet

Salades
Rauwkost - Diverse soorten, met twee verschillende dressings
Garnalensalade - Kleine, kort geroosterde garnalen met knoflook en bleekselderij
Eendenborst - Salade met gebakken eendenborst en frambozendressing

Zalmmootjes
Vers gepocheerde zalmmootjes met olijventapenade

Gemarineerde vijgen
Vijgen in rode wijn met seranoham

Terrine de campagne
Hartige boerenpaté met een chutney van rozijnen en port

Gestoofde kabeljauw
Kabeljauwfilets, gestoofd in een saus van Zaanse mosterd

Gebakken lamstournedos
Op de plaat gebakken lamstournedos, geserveerd op pommes carrés met een saus van calvados

Kipfilet
Gebraiseerde kip met een zoetzure saus

Kalkoenfilet
Rolletjes kalkoenfilet gevuld met pikante pruimen

Artisjokbodems
Warme artisjokbodem gevuld met bospaddenstoelen en geitenkaas

Side dishes
Rozevalaardappeltjes, geroosterd in olijfolie, knoflook en rozemarijn
Puntjes aardappeltaart
Assortiment mini bolletjes met gezouten- en kruidenboter
©van Gans Catering - 2010